VKV City Racing Rotterdam

Zondag, 18 augustus 2013 Rotterdam, werd voor de negende keer het VKV City Racing gehouden, gesponsord door de VKV Groep NL. Een mega festijn waar menig Rotterdammert en iedereen die de racesport volgt, zijn oren weer vulde met het brullende geluid van de racewagens. We zaten op de Silver Tribune A met gewonnen kaarten. Zonovergoten Rotterdam, waar het goed toeven was en het gelukkig droog bleef na een ochtend buitje.

De enige Nederlandse Formule 1-coureur van dit moment, Giedo van der Garde, was met zijn team aanwezig. Net als coureurs als Jos en Max Verstappen, Tim & Tom Coronel en Jeroen Bleekemolen.

Stuntman Terry Grant, Monster Energy, gaf een fantastisch show met diverse monsters waar menigeen versteld van stond. Stuntvrouw Sarah Lezito en Jorian Ponomareff reden op motoren en ook deze stunts vergen enorme concentratie en veel oefenen.

Na het middagprogramma hebben we de Paddock bezocht en dat was smullen. De broers Tim en Tom Coronel waren druk met het publiek bezig, en wie wil er nou niet op de foto met deze kanjers. Ze hebben mij liefdevol behandeld, na de vraag of ze mij een kus wilde geven. Nou… die kwam in stereo! Wat een leuke foto is dat geworden, die genomen is door onze vriend, Richard de Kruijff.

Sportverslaggever Olav Mol, die je niet wilt missen bij de F1 races, hebben we nog even een leuk gesprek mee gehad en wilde graag met ons op de foto. Het was jammer dat de Coolsingel en Hofplein niet meedeed in deze City Racing, maar dat zal volgend jaar, met de tiende editie, hopelijk weer wel het geval zijn. Ik heb veel foto’s en video shots gemaakt. Hieronder staan de foto’s en ook zal er een video online gaan komen. Veel kijkplezier!